Αρχική :: ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας, Fabco δραστηριοποιείται στον χώρο εισαγωγής-εμπορίας καλλυντικών και αρωμάτων από το 1995. Έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, καταφέραμε να χτίσουμε σταθερές συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνέπεια, με αποτέλεσμα μια συνεχώς ανοδική και επιτυχημένη πορεία. Χάρη στο ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων που διαθέτουμε, διανέμουμε τα προϊόντα μας σε καταστήματα και αλυσίδες καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.
Κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση ανταγωνιστικών τιμών σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα, που εξασφαλίζεται με διαρκείς ελέγχους και πιστοποιήσεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, καλύπτει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και του άντρα, ανταποκρινόμενη ακόμα και στα πιο απαιτητικά γούστα. Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες τάσεις τις μόδας προσφέρουμε στον καταναλωτή εξειδικευμένα και πρωτοποριακά προϊόντα.
Η πλούσια συλλογή μας περιλαμβάνει αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ κ.τ.λ. Ο κύριος όγκος των εμπορευμάτων μας προέρχεται από Ευρωπαϊκές χώρες όπως Ιταλία, Ολλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο. Το προσωπικό της εταιρείας μας, πάντα ενημερωμένο και πρόθυμο, είναι στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.